Spring naar inhoud

Bodenstaff en Hyves

februari 13, 2007

Logotrans1

Bodenstaff en Hyves

Op 12 februari 2007 stuurde mijn dochter een, aan haar gerichte, uitnodiging voor Hyves van Edwin Bodenstaff door naar mij,  met de mededeling: “Dag Pap, dit is meer iets voor jou”.

Ik bedacht me ineens dat ik me al een hele tijd geleden had aangemeld bij Hyves, maar er eigenlijk niets mee deed.

Dus maar weer eens ingelogd in mijn persoonlijke Hyve pagina en gezocht of er behalve mijn dochter, Edwin en ik nog meer Bodenstaff’s Hyven.

En jawel hoor, al snel vond ik zo’n 20 Bodenstaff’s die allen Hyven. Opvallend is wel dat het merendeel van de Hyvers (iedereen behalve ik dus) erg jong is.

Ik heb ook een aantal van hun pagina’s bezocht en de een is nog leuker dan de ander.

Vervolgens heb ik aan iedereen een berichtje gestuurd om ze uit te nodigen als “Vriend”. Ook heb ik gevraagd om wat informatie over zichzelf en familie te sturen zodat ik mijn database met familiegegevens weer kan uitbreiden.

Van een paar heb ik al een uitnodiging gekregen en Edwin stuurde me alvast heel wat info over zijn tak.

Ik moet nog even wat uitzoeken, maar ik zal hem binnenkort ook kunnen linken naar onze gemeenschappelijke voorvader Johan Hendrik Bodenstaff die in 1670 werd geboren.

Een van de Hyvers van was Joey, de zoon van mijn volle neef Rick. Die heb ik al heel lang niet gezien en zag hem nu op de foto als (bijna) volwassen man van 18 jaar! Hij stuurde mij een alleraardigst berichtje (krabbel heet dat op Hyves).

Ik moet de familie toch maar weer eens opzoeken hoor!!!!!  Het zijn tenslotte mijn enige volle neven en nicht (d.w.z. niet oom zegger). Jammer dat er in het Nederlands maar een woord voor neef of nicht is.

In het Engels heb je een cousin (neef) en een nephew (neef – oom zegger).

Ik hoop dat ik van de andere Hyvers binnenkort ook wat te horen krijg.

In elk geval ging het aantal bezoekers van mijn weblog kort na mijn mail wel even omhoog! Wellicht gaat het bezoekers aantal na dit berichtje weer omhoog en wie weet vind ik wel een reactie op dit bericht!

Tot de volgende blog!

Typer

Advertentie

From → Bericht

Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: